Strøm

Strøm og budsjett

I den grad du bruker strøm er det viktig å lage et strømbudsjett. Et strømbudsjett er et budsjett som viser hvor mye du bruker av strøm, hvor mye dette koster og hva slags påvirkning dette har på miljøet. Alt vi bruker i dag har en innvirkning på miljøet. Om du flyr, tar båt eller på andre måter gjør ting som du burde ha gjort på andre måter er det viktig å tenke på hvordan alt dette påvirker ting rundt deg. Dette var vi ikke så flinke på før, så vi må tenke mer på det nå. Pass derfor på at du får dette til.

Et strømbudsjett må vise hvor mange timer strøm du bruker per uke og måned. På denne måten kan du jobbe deg nedover på selve forbruket. Mange instrumenter gjør denne jobben for deg. Har du for eksempel en termostat som Nest eller andre så sender Nest en e-post til deg hver måned som viser hvor ofte den har vært på. Her er det viktig at du ser raskt på e-posten og du vil da enkelt kunne se hvor mange timer for eksempel et lufteanlegg var på forrige måned og hvor mye den var på måneden før der. Du kan da alltid jobbe deg nedover hver måned for å bruke minst mulig tid.

Spar penger

Liker du å spare penger så kan du spare ganske mye penger hver gang du velger rett leverandør av strøm. Finn deg en billig strømleverandør som passer deg. Det er din strømleverandør som velger hvor mye penger du må ut med for at du skal få den strømmen du vil til best mulig pris. Er du ikke fornøyd kan du lett bruke andre leverandører. Det er akkurat dette som er fokus på det å spare penger. Ikke bruk penger der du ikke må. Spar det lille du har slik at du kan bruke pengene på noe annet. Dette er det som er selv poenget med penger og sparing. Du skal kunne legge penger til side slik ta du får mer ut av den lønnen du får hver måned.

Bytt leverandør

Er du ikke fornøyd så er det viktig at du gjør noe. Ta et tak i dag og ta et valg. Gjør noe som igjen gjør at du får det til på best mulig måte. Det er ditt valg og det er din mulig som gjør at du får de prisene du vil ha. Et raskt søk på forbruker.net gjør at du får den prisen du vil ha på strømmen og at ingen andre tilbyr bedre priser enn det du allerede får. Heldigvis så får du veldig mye gratis når det kommer til strøm fordi du kan finne det beste av det beste på nett. Du trenger ikke lengre ringe forskjellige leverandører, da ville det vært opp til deg å finne den billigste. Det hadde tatt ekstremt mye tid. Ikke bruk tid på tull, men la internett gjøre jobben for deg.